Buurtwarmte-Unit Ugchelen Buiten

Eind maart 2020 plaatst Warmtebedrijf Apeldoorn de Buurtwarmte-unit voor Ugchelen Buiten. Deze container bevat een geschakelde serie van pelletketels om de aangesloten nieuwbouwwoningen in Ugchelen Buiten van groene warmte te voorzien.

Voor u als omwonende van de Buurtwarmte-unit verandert er weinig; de container geeft bij normaal gebruik geen geur, rook of geluid. Meer informatie hierover leest u in bijgevoegde folder. Warmtebedrijf Apeldoorn streeft ernaar het warmtenet verder uit te breiden en hierop in de toekomst diverse duurzame bronnen aan te sluiten.

Klik op deze link voor onze flyer

Mocht u vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag.
U kun contact opnemen via ons 24-uurs servicenummer:
085 – 07 12 602 of mail met klantenservice@warmtebedrijfapeldoorn.nl